Rent A Car AutoRuler - O Nama

Rent a car | O NAMA

Agencija AutoRuler pruža usluge rentiranja vozila, po najpovoljnijim cenama u Srbiji i inostranstvu. AutoRuler se nalazi u Ustaničkoj ulici u Beogradu, pored auto puta. Sigurno se pitate kako rentirati vozilo bez depozita? Veoma lako! Odaberite vaše vozilo po želji samo u našem rent a car-u po veoma povoljnim cenama.

U ponudi imamo veliki asortiman vozila pogodnih za sve potrebe klijenata, od ekonomičnih i gradskih vozila do luksuznih putničkih limuzina. Sva vozila agencije AutoRuler poseduju full kasko osiguranje (osiguranje od krađe, šteta na vozilima ukoliko niste krivi.), zimske-letnje pneumatike uračunate u cenu najma, lance za sneg, sedište za bebu, zeleni karton i sve to po veoma povoljnim cenama. Rezervisano vozilo možete preuzeti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla kao i na bilo kojoj drugoj željenoj adresi u Beogradu, 24h dnevno. Naš cilj je da obezbedimo najkvalitetniju uslugu rentiranja vozila klijentima 24 sata dnevno, koji će se osećati sigurno i koji će biti zadovoljni kvalitetom naše usluge!

Ukoliko zelite da vozite lep i udoban auto, bez dodatnih troskova, sa putnim osiguranjem i osiguranjem putnika, i svim od navedenih, nazovite nas na 061/7217185 (Viber, WhatsApp) 24/7 smo tu za vas! Kontaktirajte nas i putem mail-a (autorulerrent@gmail.com)

Osećajte se sigurno. Vaš AutoRuler!

NUDIMO VAM VELIKI IZBOR AUTOMOBILA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA U SRBIJI I INOSTRANSTVU.

POGLEDAJ PONUDU

U PONUDI IMAMO I MOTOCIKLE KOJE MOŽETE REZERVISATI PUTEM KONTAKT TELEFONA ILI MEJLA.

POGLEDAJ PONUDU

Rent a car | ZAŠTO IZABRATI NAS?

Automobili već od 15-205 evra!

Bez ograničenja kilometraže!

Bez depozita!

Preuzimanje vozila na aerodromu Nikola Tesla!

Preuzimanje vozila u inostranstvu!

GPS navigacija!

Putno osiguranje!

Zeleni karton gratis!

Gratis sedište za dete!

Lanci za sneg!

Dugoročni najam vozila sa popustom za firme!

Mogućnost rentiranja vozila sa profesionalnim vozačem!

Bez skrivenih troškova!

Plaćanje preko firme!

Dostava vozila!

Podrška 24/7!

Rent a car | MIŠLJENJA KLIJENATA